Over ons

Binderij Maus International is een modern ingericht en gespecialiseerd bedrijf. Wij zijn volledig uitgerust om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren voor een scherpe prijs. De huidige markt eist een hoge mate van flexibiliteit die wij u bij uitstek kunnen bieden dankzij ons eigen machinepark en ervaren medewerkers.

Ons portfolio varieert van losbladige systemen, collegebloks, agenda's en brochures, boekjes met tabbladen, kalenders van diverse formaten, ... Onze producten zijn in de meeste gevallen wire-o gebonden, wat sinds lange tijd onze expertise is.

Grafische producten die een intensieve afwerking behoeven, zoals handgevouwen wegenkaarten en producten in speciale verpakkingen, is van oudsher een specialisatie van binderij Maus International. U kunt het gehele productieproces door ons laten verzorgen tot en met de distributie.

Het unieke van Maus International is dat het hele traject in eigen beheer is: van snijden, verzamelen, binden, afwerken tot en met verpakken. Het directe voordeel voor onze klanten is dat wij een strenge kwaliteitscontrole kunnen garanderen, wat resulteert in een uitstekend eindproduct.

Meer weten?